Over sunlighten

Stel uw vertrouwen in een bedrijf dat uw gezondheid belangrijk vindt !


Sunlighten™ is opgericht in 1999 en staat in voor de productie en verkoop van infraroodsauna's of infrarood cabines die bijdragen tot een efficiënte behandeling. Sunlighten verkoopt zowel aan particulieren als professionelen. Vanaf het prille begin hebben we één duidelijk doel voor ogen: focussen op het voorkomen van ziekten in plaats van het behandelen ervan. Sunlighten werd met meerdere awards bekroond. Deze energie-efficiënte infraroodsabine's kunnen gemakkelijk zonder het gebruik van gereedschappen worden gemonteerd en geïnstalleerd op de plek van uw keuze.


De garantie van sunlighten

We besteden veel tijd en moeite om elk aspect van onze klantspecifieke sauna's te bestuderen. Hierdoor willen we optimaal aan de verwachtingen van onze klanten tegemoetkomen. Uiteraard kennen we onze sauna's door en door, en we zijn er dan ook van overtuigd dat Sunlighten het beste product op de markt te bieden heeft.

sunlighten infrarood

Onderzoek en ontwikkeling

Sunlighten voerde diepgaande marktonderzoeken uit om te achterhalen wat klanten precies van een infraroodsauna verwachten. Dankzij dit inzicht besloten we om infraroodsauna's te bouwen die niet alleen mooi zijn, maar ook doeltreffend.

De Sunlighten Solocarbon verwarmingselementen combineren de drie verschillende golflengtes van infrarood in één uniek verwarmingspaneel dat zowel de lange, middellange als korte  golven op hun optimale golflengte uitzendt.